first impressions matter

Of je nu pas gestart bent of je al een tijdje in the game bent, over één ding kunnen we het eens zijn:

first impressions matter.

Zeker wanneer het gaat over de marketing van je onderneming. Je eerste indruk laat de klant beslissen hoeveel je waard bent.

Offline geef je die indruk door je voorkomen, taalgebruik, gedrag. En online? Door beelden! Reden genoeg om te investeren in professionele beelden van jou en je onderneming. Want geloof mij, je klant wil graag zien bij wie, hoe en waar hij terecht komt en ziet het verschil tussen authentieke foto's of stockfoto's. Met een businessshoot zorg je voor een professionele én persoonlijke uitstraling.

wauw

IK HELP JE ERVOOR TE ZORGEN DAT DIE EERSTE INDRUK

IS!

basisservice

altijd inbegrepen

SAMEN

intakegesprek

variatie op maat

aantal uren fotoshoot

privégallerij

Het BOSS-pakket komt met alles erop en eraan.

Je krijgt niet enkel foto's van jezelf, we fotograferen ook een 'dag in jouw leven' als ondernemer. Denk aan foto's van je werkplek, je winkel, jijzelf aan het werk, inrichting van je zaak, details, producten, ... Alles wat jij nodig hebt om jouw onderneming er te laten uitspringen! We gaan op zoek naar de unieke elementen in jouw zaak om die in de kijker te zetten. Ik zoek mee naar je business identity en help je bij je online uitstraling.

Het BOOST-pakket is ideaal wanneer je je social media een letterlijke boost wil geven en je branding in de verf wil zetten. We gaan voor een aantal gevarieerde shots die je op verschillende manieren kan inzetten. Denk aan Instagram, Facebook, je homepage, prijzenpagina, about-me pagina,... Hierbij gaan we specifiek op zoek naar wat jij op dit moment nodig hebt voor je onderneming. Dit kan een uitgebreide action-shoot zijn of een gevarieerd gamma aan beelden. We gaan voor ideale mix van beelden die werken voor jou!

Het LEVEL UP-pakket is perfect als je weet wat je wil en je social media of website wil opfrissen met professionele beelden. Ook ideaal voor starters om meteen een goede indruk te maken, zonder dat je een grote investering moet doen. Heb je graag enkele headshots en action shots om te kunnen blijven gebruiken op je social media en website? Dan is dit pakket ideaal voor jou!

Hier gelden alle ingrediënten van de basisservice: na een intakegesprek en een shoot van 1 uur ontvang je een online privégalerij met de beelden in hoge resolutie.

Hier gelden alle ingrediënten van de basisservice: na een intakegesprek en een shoot van 2 uur ontvang je een online privégalerij met de beelden in hoge resolutie.

Hier gelden alle ingrediënten van de basisservice: na een intakegesprek en een shoot van 3,5 uur ontvang je een online privégalerij met de beelden in hoge resolutie.

nog niet zeker?

boek een kort adviesgesprek!

boek hier

ja, doen we!